Vi bruker informasjonskaplser for å personliggjøre innhold og analysere trafikk på vår nettside. Velg om du ønsker informasjonskapsler i bruk på vår nettside.

Fasiliteter

Viker Helse ble etablert i 2006, som NIMI Ringerike. Vi holder til på Helgelandsmoen utenfor Hønefoss og her finner du mer informasjon om våre fasiliteter

Sykepleiere & lege

Sykepleieteamet vårt består av sykepleiere og helsefagarbeidere som har det medisinske tilsynet døgnet rundt. Du vil også bli fulgt opp av en av våre to leger som jobber hos oss.

Sykepleieteamet og legene er også en del av rehabiliteringsteamet rundt deg som pasient, og vil hjelpe til med å legge forholdene til rette slik at du kan jobbe mot rehabiliteringsmålene dine.

Under rehabiliteringsoppholdet vil hovedfokus være innleggelsesdiagnosen. Dersom nye medisiner foreskrives, vil apoteket fakturere deg for disse. Skulle det oppstå situasjoner som trenger undersøkelser utover det vi kan tilby, vil du bli henvist videre til fastlege eller sykehus. Vi henviser til fastlege for: Oppfølging og utredning av medisinske forhold som ikke er relatert til rehabiliteringsoppholdet, sykemelding, utvidede blodprøver og resepter for faste medisiner.

Rom

Rommene er av ulike størrelse og standard, som tar hensyn til ulike pasientgruppers behov. Rommene har tilgang til trådløs wifi mot en kostnad pr uke.

Måltider

Alle måltider serveres i spisesalen. Har du behov for spesialkost vil vi ta hensyn til dette.

Opptrening

Under oppholdet vil du få opplæring i ulike treningsaktiviteter/øvelser som du skal gjøre mens du er pasient hos oss. Treningsrommene er også tilgjengelige på kveld og i helger.

Vi har ikke basseng hos oss, men Ringeriksbadet ligger bare 500 meter unna institusjonen.

Resepsjon

Resepsjonen er bemannet mellom kl 8.00 – 15.00 mandag til fredag. Her kan du få kjøpt enkelte kioskvarer, toalettartikler med mer.


Parkering

Vi har store parkeringsplasser som er gratis. Husk å følge anvisninger for hvor det er tillatt å parkere. Det er også ladestasjon for el-biler.