Vi bruker informasjonskaplser for å personliggjøre innhold og analysere trafikk på vår nettside. Velg om du ønsker informasjonskapsler i bruk på vår nettside.

Naturskjønne omgivelser

Beliggenhet

Viker Helse ligger plassert i naturskjønne omgivelser på Helgelandsmoen, langs bredden av Storelva, i Hole kommune.

Viker Helse (tidligere NIMI Ringerike) er en av de største aktørene i området. Senterets kjerneområde består av tre bygninger som ligger noen titalls meter unna hverandre rundt et hyggelig tun. I områdene rundt leiren går det skiløyper på vinteren og resten av året er sykkel- og turmulighetene flotte og varierte.


Finn veien

Det er ca. 45 km fra Oslo like sør for Hønefoss. For å komme deg hit tar du av E16 ved Botilrud sør for Hønefoss sentrum, følg skiltet mot «Røyse, Norderhov, Helgelandsmoen». Videre fortsetter du på Gomnesveien i ca 3 km før du ankommer Helgelandsmoen Næringspark. Når du kjører inn på området, fortsett rett frem til du får en stor parkeringsplass på høyre side. Senteret ligger i enden av parkeringsplassen.

Velkommen til Viker Helse

Det er enklest å komme til oss med bil. Alternativt kan man ta buss eller tog til Hønefoss sentrum, og deretter taxi eller lokalbuss, rute 211 eller 213, videre til Helgelandsmoen. 

Rutetabell for buss: https://www.brakar.no/ruter/ 

Bussholdeplassen heter «Helgelandsmoen næringspark» og ligger ca 600m unna senteret.

Vi har store parkeringsplasser som er gratis. Husk å følge anvisninger for hvor det er tillatt å parkere. Det er også ladestasjon for el-biler.